Dmca

SZERZŐI JOGI ÉS SZELLEMI TULAJDONRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT

A weboldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonra vonatkozó jogát, és üzleti partnereitől ugyanezt kéri. A más weboldalakról származó tartalom az Amerikai Egyesült Államok illetve más ország szerzői és szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeinek védelme alatt állhat. Vezérelvünk alapján megfelelő körülmények között és saját belátásunk szerint eltávolítunk minden olyan tartalmat, illetve ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztjük az olyan felhasználói fiókokat, amelyek sértik, vagy sorozatosan sértik a weboldal és/vagy mások szerzői joghoz fűződő érdekeit.

MEGJEGYZÉS A SZELLEMI TULAJDON MEGSÉRTÉVEL KAPCSOLATOS KÖVETELÉSEKRŐL

Ez az eljárás kizárólag a szerzői és szellemi tulajdonjogi ügyekre vonatkozik. Egyéb ügyeket érintő megkeresés megválaszolása nem lehetséges.Amennyiben úgy véli, hogy az oldalaink egyikén, vagy azokon keresztül a szerzői vagy szellemi tulajdonjog védelme alatt álló tartalmával visszaéltek, vagy megsértették az 1998-as Digital Millenium Copyright Act („DMCA”) rendelkezéseit vagy bármely hasonló törvényt, kérjük tegyen bejelentést a szerzői jogok megsértéséről. Ilyen eszközzel kizárólag a jogos tulajdonos, vagy meghatlamazottja élhet. Amennyiben úgy dönt, hogy bejelentést tesz a szerzői jogok megsértéséről, kérjük vegye figyelembe, hogy jogi eljárást kezdeményez. 

SZERZŐI JOGOK MEGSÉRTÉSÉRŐL SZÓLÓ BEJELENTÉSE

Szerzői jog által védett, vagy szellemi tulajdonában álló tartalom leírása.

Leírás a tartalom pontos helyéről a weboldal oldalán/oldalain, lehetőleg pontos URL közlésével.

Nyilatkozat a jóhiszemű meggyőződéséről, miszerint a vitatott tartalom felhasználását nem engedélyezte a szellemi tulajdon jogos tulajdonosa, annak megbízottja.

Nyikatkozat arról, hogy büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a fenti nyilatkozat pontos és hogy Ön a szerzői jog vagy szellemi tulajdon birtokosa, vagy jogosult eljárni a tulajdonos nevében.


Brazzers.hu | Legjobb pornó és szexvideók

A Brazzers szexoldal az online pornókban a legnagyobb szexvideó gyártó! Nincs olyan ember aki még ne futott volna bele az interneten ezekben a szuper jó videókba. Hát igen, tuti te is már láttál ilyen felnőtt tartalmat. Miért imádják az emberek? Mert csak a legszebb pornósztárok és a legkeményebb farkak vannak a jelenetekbe. Számtalan pornós karrier indul a Brazzer alatt. A studio 2005-ben alakult Kanadában, így már több mint 17 éve készítik a szeximádó netezőknek a legjobb felnőtteknek szóló tartalmakat. 2010-ben az akkorra már a világ legnagyobb erotikus oldala a Pornhub felvásárolta ami még jobban felkapottá tette. És most itt az alkalom, hogy Te is megnézd az összes videót ezen a magyar szexoldalon. Itt minden filmet megtalálsz ami megjelenik, nem kell bejárnod minden pornóoldalt, hogy megkapd a friss tartalmakat. Megtalálsz itt minden xxx kategóriát, anális, dupla behatolás, milf, tini, édeshármas, idősebb érett nők, leszbikus sex videókat. A videókat a magyar legjobb pornó oldaláról kapjuk meg meg, és a minőségre se lehet panasz mert szuper jó hd minőségben van amit asztali gépen és mobilon is tudsz megnézni. Az oldal teljesen vírusmentes és biztonságos. Élvezd a legjobb csajokat és nézd meg a legjobb szexvideókat! Kellemes időtöltést!